BASF Agricultural Solutions Sverige
BASF Agricultural Solution Sverige

Bekämpning av skadedjur - Produkter & tjänster

BASF Pest Control Solutions Sverige syftar till att erbjuda branschens smartaste, mest effektiva och hållbara produkter och strategier för att tillhandahålla säkra, rena och hälsosamma skadedjursfria miljöer.

Varje år investerar BASF globalt mer tid, expertis och pengar i forskning och utveckling av skadedjursbekämpning för att fortsätta tillhandahålla nya, effektiva lösningar för skadedjursbekämpning.

Detta gör BASF Pest Control Solutions till en engagerad partner för alla skadedjursbekämpningskunder genom att tillhandahålla produkter och tjänster som är verkligt effektiva och löser de utmaningar som uppstår.

Just nu

Rått och mössfritt på nedtill 7 dagar - Selontra®

Rått och mössfritt på nedtill 7 dagar - Selontra®

BASF är stolta över att kunna presentera Selontra, nästa generations rodenticid Selontra®. Det bästa och snabbaste sättet att hantera problem med råttor och möss på landsbygd och i stadsmiljöer.

Selontra® - De 5 stegen

Selontra® - De 5 stegen

Se hur Selontra fungerar och följ användarprogrammets 5 steg. Här får du alla detaljer och hittar video och nedladdningar med produktinformation.

Var kan man köpa Selontra®?

Var kan man köpa Selontra®?

Efter online-certifiering, ta reda på var du kan köpa Selontra. När du har slutfört online-certifieringen kan du säkert och effektivt hantera din egen skadedjursbekämpning med Selontra®.

Top